Final Fantasy


Welkom op Final Fantasy!
Je kunt je registreren, en een nieuw leven in stappen!
Waar wacht je nog op! In plaats van dit te lezen, kun je ook gelijk op die button klikken hea (;


Gebaseerd op de Games.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Just enjoying the sunshine..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tifa

avatar

Aantal berichten : 94
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 23

Fantasy profile
Wapen:: Black gloves
Liefde:: Guess it's way too complicated.. but there's someone..
Leeftijd:: 20 Years

BerichtOnderwerp: Just enjoying the sunshine..   zo feb 26, 2012 12:56 pm

Een slank meisje stapte op een rustig tempo over een klein pad door de velden. Haar zwarte haar danste mee op het ritme van haar passen, viel telkens weer netjes langs haar rug als ze even stil hield. Tifa keek met haar roodbruine ogen rond naar het groen van de velden. Een heerlijke zachte bries streek langs haar blote armen en deed het roze bandje rond haar linker bovenarm even heen en weer wapperen. De lente bracht altijd een zachte temperatuur met zich mee. Terwijl ze in de verte tuurde zag ze een kleine appelboom, diens bladerdek vol zat met witte bloesem. Met een vrolijke glimlach versnelde ze haar pas en rende in volle vaart richting de boom. Eenmaal aangekomen liet ze zichzelf neerzakken langs de stam, in het zachte groene gras. Haar handen streken zachtjes over de toppen van de fijne sprietjes. Er waren enkel een paar dingen die hier mistte en dat waren haar vrienden. Vrienden die er niet meer waren in het bijzonder. Of Cloud natuurlijk, maar waar Cloud uithing wist je nooit. Ze glimlachte weer even en kneep toen haar ogen dicht om te genieten van de warmte om haar heen. Er waren haast geen wolken om de zon tegen te houden en dus voelde het bijna aan als een zomerdag. Alleen was het niet heet of koud, maar juist perfect.

(Inkomertje, en sinds ik nog geen duidelijke geschiedenis heb om als steunpaal te gebruiken, maakt dat het nog moeilijker ^^)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloud

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 19-02-12

Fantasy profile
Wapen:: My sword
Liefde:: Hmm, let me think about that question one second.
Leeftijd:: 21

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the sunshine..   do maa 08, 2012 4:10 am

Kalm liep de blonde jongen door de groende weide. Zijn blauwe ogen gleden de omgeving over. Na het gevecht om de fabriek had hij Tifa niet meer gezien. Ach, het wat vast goed. Cloud dacht terug aan het gevecht om de fabriek. Als hij er nu was geweest, zou het hier nu verwoest zijn. Alle gassen zouden de bomen en planten hebben vergiftigd. Alles zou dood en afgestorven zijn. Hij voelde dat hij er iets aan had moeten doen, en het hielp. De zachte bries waaide door zijn blonde haar. Hij streek er even doorheen, zodat de plukken die voor zijn ogen hingen opzij schoven. Hij had tijdens het gevecht veel vrienden verloren. Dat was de prijs voor tegen de regering in te gaan. Maar hij mocht van geluk spreken dat Tifa nog leefde. Als hij haar verloor waren ze serieus de grens over geggaan. Hij was geflipt, en niemand zou er levend vandoor geggaan zijn. De gedachtte alleen al lieten de woede naar boven komen. Snel schudde hij zijn hoofd, om alle gedachtes weg te laten varen. Met zijn voet schopte hij een steentje weg. Hij volgde de weg waar het steentje naar toe stuiterde met zijn ogen, en zag een grote boom. Er zat iemand tegenaan. Aan haar arm zat een roze bandje. Cloud kneep zijn ogen tot spleetjes om het goed te kunnen zien. 'Tifa?' Zei hij zacht in zichzelf. Hij liep ernaartoe, het was echt Tifa. Hij liet zich naast haar neerzakken. 'Hey, Tifa.' Sprak hij. Terwijl hij even in haar ogen keek.

-Omgg, flut D8-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tifa

avatar

Aantal berichten : 94
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 23

Fantasy profile
Wapen:: Black gloves
Liefde:: Guess it's way too complicated.. but there's someone..
Leeftijd:: 20 Years

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the sunshine..   za maa 10, 2012 6:03 am

Diep in gedachten verzonken zat ze daar, haar roodbruine ogen gericht op de blauwe hemel die haar stemming meteen verbeterde. Het was een mooie dag! Geen tijd om over verloren zaken te gaan jammeren. De fabriek was er niet meer en de vrienden die ze had verloren zouden ook willen dat zij en de rest verder zouden gaan met hun leven. Bij het horen van voetstappen schrok ze op uit haar overpeinzingen en keek met vragende ogen naar degene die over de velden liep. Het was niet lastig om een naam te plaatsen bij het gestalte dat op haar af kwam. Blond haar dat in plukken rond zijn gezicht viel, kenmerkende zwarte kleding en gewoon het hele loopje was dat van Cloud. Tifa kon niet anders dan glimlachen, waarbij haar mondhoeken omhoog schoten in een vriendelijke begroeting. Cloud zakte naast haar neer en ze keek hem aan. Zijn blauwe ogen kruiste de hare en ze deed haar mond open om wat te zeggen. 'Hey, Cloud. Waar ben je geweest?' vroeg ze. Hij was wel meer van het verdwijnen en dan plots weer opduiken. Ze vond het vervelend, maar wist wel dat hij gewoon zo was. Er was niets aan te doen en bovendien kwam hij wel terug. Dat betekende dat hij hier nog wel iets te zoeken had, dat hij haar nog wel wilde zien. Althans, dat was te hopen. Een zacht briesje streek door haar bijna zwarte haar, waardoor ze het uit haar gezicht moest schuiven. Nieuwsgierig naar wat Cloud deed en waar hij uithing was ze altijd al geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the sunshine..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just enjoying the sunshine..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Final Fantasy :: Buiten :: Open fields-
Ga naar: