Final Fantasy


Welkom op Final Fantasy!
Je kunt je registreren, en een nieuw leven in stappen!
Waar wacht je nog op! In plaats van dit te lezen, kun je ook gelijk op die button klikken hea (;


Gebaseerd op de Games.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Water is music for my sister and myself [Eén jongen]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Selena

avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 24-03-12

Fantasy profile
Wapen:: Dagger
Liefde:: No...
Leeftijd:: 15 years

BerichtOnderwerp: Water is music for my sister and myself [Eén jongen]   za maa 24, 2012 8:19 am

Selena liep rustig door het bos naar het geluid van het water af. Ze kreeg de rivier al in de gaten. Haar zwarte kitten Camille sprong van tak naar tak, maar toch bleef ze dicht bij Selena. Ze duwde een paar takken opzij en kwam bij de oever van de rivier terecht. Een glimlach kwam op haar gezicht. "Prachtig..." Mompelde ze. Selena liep naar het water en gooide haar schoenen bij een boom neer. Met een sierlijke duik sprong ze zo de rivier in. Ze kwam weer boven water en schudde de druppels uit haar haren. "Kom, Mylou!" Riep ze naar haar tweelingzus. Mylou moest hier ergens zijn. Opnieuw dook ze terug het water in en kwam ze weer boven. Selena keek even naar het water, haar prachtige haren danste in het heldere water. "Kom nou Mylou!" Riep ze weer. Haar gezicht straalde vrolijk. Ze hoopte dat Mylou niet haar dolk pakte, dan deed ze haar waarschijnlijk na. Selena keek even naar de struiken, er zat iemand. Was het Mylou wel?

[Mylou en een jongen.]


Laatst aangepast door Selena op zo maa 25, 2012 8:40 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mylou

avatar

Aantal berichten : 59
Registratiedatum : 13-02-12
Woonplaats : Somewhere

Fantasy profile
Wapen:: Samoerai zwaard
Liefde:: Nope...
Leeftijd:: 15 years

BerichtOnderwerp: Re: Water is music for my sister and myself [Eén jongen]   za maa 24, 2012 9:16 am

Mylou liep rustig door het bos, de vogeltjes floten en af en toe hoorde Mylou de blaadjes ritselen door de wind. Haar zwarte kitten Miley kwam achter haar aan lopen. Toen hoorde Mylou het geluid van het water, en hoorde dat iemand in het water sprong. "Ik ben vast weer naar de rivier gelopen." Mompelde Mylou. "Kom, Mylou." Riep iemand. Mylou hoorde aan de stem dat het Serena was, Mylou's tweelingzus. Mylou liep naar de rivier waar Serena's stem vandaan kwam. Mylou keek even achterom om te kijken of Miley nog achter haar aanliep, de kleine zwarte kitten zat niet ver van Mylou vandaan, met een takje te spelen. "Miley, kom hier." Riep Mylou. Snel stondt Miley op en trippelde naar Mylou. "Kom nou Mylou." Riep Serena toen weer. Mylou liep met snelle passen richting de rivier, toen Mylou over een dikke tak struikelde en in de struiken viel. "Shit!" Mompelde Mylou. De zwarte kitten Miley liep naar Mylou toe en gaf kopjes. "Jij bent lief Miley." Fluisterde Mylou tegen haar kitten. Toen zag Mylou dat Serena naar de struiken keek waar Mylou in was gevallen. Mylou stondt op en keek naar haar knie, die een klein schaafwondje had. "Hallo Serena! Ik was net over een tak gestruikeld." Zei Mylou vriendelijk tegen Serena. Mylou liep naar de rivier en stondt aan de kant van de rivier. "Alles goed?" Vroeg Mylou aan Serena. Mylou keek even naar haar kitten die met de kitten van Serena, Camille speelde. Toen keek Mylou naar het water, ze zag zichzelf in de weerspiegeling van het water, maar ze zat onder de modder, omdat ze net gevallen was. "Ik kom ook een duik nemen!" Zei Mylou tegen Serena. Mylou trok haar schoenen uit en sprong het water in. "Wat is dit heerlijk!" Zei Mylou blij. Mylou lachtte en spatte water naar Serena. Toen hoorde Mylou iets in de struiken. "Hoor jij dat ook in de struiken?" Fluisterde Mylou tegen Serena. Mylou keek naar de struiken. "Wie is daar?" Riep ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Selena

avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 24-03-12

Fantasy profile
Wapen:: Dagger
Liefde:: No...
Leeftijd:: 15 years

BerichtOnderwerp: Re: Water is music for my sister and myself [Eén jongen]   za maa 24, 2012 9:35 am

Mylou kwam onhandig de struiken uit. "Hallo Selena! Ik was net over een tak gestruikeld." Riep Mylou. Selena begon te lachen. Mylou liep dichter naar de kant. "Alles goed?" Vroeg ze. "Alles is geweldig! Het is lente!" Zei Selena vrolijk. "Je zit helemaal onder de modder!" Selena moest nu echt hard lachen. "Ik kom ook een duik nemen!" Zei Mylou. Ze trok haar schoenen ook uit en sprong het water in. "Wat is dit heerlijk!" Mylou was blijkbaar ook heel vrolijk. Ze spatte water naar Selena. "Hé!" Riep ze. Selena spatte wat water terug naar Mylou. Ze hield gelijk op toen ze geritsel in de struiken hoorde. "Hoor jij dat ook in de struiken?" Fluisterde Mylou. "Ja." Fluisterde Selena terug. "Wie is daar?" Riep Mylou nog. Selena keek naar haar dolk die bij de boom op de grond lag. "Shit!" Fluisterde ze in Mylou's oor. "Ik moet hem halen." Vlak daarna zwom Selena voorzichtig naar de kant en al snel stond ze op de kant. Ze liep rustig naar de boom waar haar dolk lag. Haar hand ging richting haar dolk en voorzichtig pakte ze hem op. Ze zag al een voet uit de struiken komen. "Aaaah!" Gilde ze, haar dolk was gericht op de struik. Selena kon niet zien of het een jongen of een meisje was. Als het een jongen was had ze een slechte eerste indruk gemaakt. Langzaam opende ze haar ogen en zag dat er een jongen voor haar stond. Snel deed ze haar hand achter haar rug en keek verlegen naar de jongen die voor haar stond. "Hallo, ik ben Selena." Zei ze verlegen. Ze wist dat ze allang geen indruk meer kon maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Water is music for my sister and myself [Eén jongen]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Water is music for my sister and myself [Eén jongen]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Water, water and water..
» Dansende Elfen.
» Music and Magic {Lesson 1}
» Water Effect (Everstar)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Final Fantasy :: Buiten :: Crystal lake-
Ga naar: