Final Fantasy


Welkom op Final Fantasy!
Je kunt je registreren, en een nieuw leven in stappen!
Waar wacht je nog op! In plaats van dit te lezen, kun je ook gelijk op die button klikken hea (;


Gebaseerd op de Games.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Only with my sister and no cat?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Selena

avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 24-03-12

Fantasy profile
Wapen:: Dagger
Liefde:: No...
Leeftijd:: 15 years

BerichtOnderwerp: Only with my sister and no cat?   za maa 24, 2012 9:59 am

Vrolijk liep Selena over de heidevelden. Mylou moest er ook ergens zijn. Maar het grootste probleem was nu dat Camille en Miley niet te vinden waren. Zij en Mylou waren al heel lang aan het zoeken. "Miley!" Riep Selena. Al was Miley zoek, toch was ze in een vrolijke bui. Verderop zag ze Mylou, Selena kon niet goed zien in welke bui ze was. "Mylou!" Riep ze. Ze rende op haar af en ging naast haar in het gras zitten. "Heb je al wat gevonden?" Selena keek naar Mylou, zij had blauw haar en Selena had zilver haar en toch waren hun een tweeling. Ze zuchtte. "Waar zou Miley uithangen?" Selena kreeg veel antwoorden in haar gedachten, maar die waren gruwelijk. Hopelijk was dat niet bij Miley gebeurd.

Mylou!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mylou

avatar

Aantal berichten : 59
Registratiedatum : 13-02-12
Woonplaats : Somewhere

Fantasy profile
Wapen:: Samoerai zwaard
Liefde:: Nope...
Leeftijd:: 15 years

BerichtOnderwerp: Re: Only with my sister and no cat?   za maa 24, 2012 9:15 pm

Mylou liep met snelle passen door de heidenvelden. Mylou keek goed om zich heen, of ze de 2 kittens zag, maar Mylou zag alleen de vogels, de bomen en het gras. "Miley, Camille!" Riep Mylou. Maar de zwarte kittens kwamen niet tevoorschijn. Mylou ging zitten en keek bedroefd voor zich uit. "Ik hoop dat er niks ergs met Camille en Miley is gebeurt." Dacht Mylou. "Misschien zijn ze wel gepakt door roofvogels of andere beesten, of.. Of ze liggen ergens dood." tranen rolden over haar wangen bij die gedachten. "Mylou!" Riep een stem. Mylou keek even op en zag dat Selena naa haar toe rende en naast haar kwam zitten. "Heb je al wat gevonden?" Vroeg Selena. Mylou schudde haar hoofd. "Nee." Antwoorde Mylou een beetje verdrietig. "Waar zou Miley uithangen?" Vroeg Selena. Mylou haalde haar schouders op. Toen stondt ze op en keek naar de heidenvelden. "Als Miley of Camille iets aangedaan wordt dan vermoordt ik diegene gewoon!" Zei Mylou boos. Ze veegde haar tranen af en keek naar een groepje overvliegende vogels in de lucht. Toen hoorde Mylou een kat die een soort van doodskreet maakte. Mylou keek naar haar tweelingzus, en rende toen richting het geluid. Mylou zag een zwarte kitten in de struiken liggen. Mylou's ogen begonnen te tranen, en ze snikte. "Miley!" Schreeuwde Mylou verdrietig. Mylou trok de takken van de struik opzij en zag een kleine kitten, met een grote wond bij haar hoofd die flink bloedde. Mylou pakte de kleine kitten op en liep uit de struiken. Mylou beefde helemaal. "Miley?" Fluisterde Mylou stotterend. Mylou legde de kleine kitten op het gras en ging er bij zitten. Toen barste Mylou in tranen uit en begon te huilen.

(Beetje vaag, i know)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Selena

avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 24-03-12

Fantasy profile
Wapen:: Dagger
Liefde:: No...
Leeftijd:: 15 years

BerichtOnderwerp: Re: Only with my sister and no cat?   za maa 24, 2012 9:45 pm

Selena keek naar haar zus die in tranen uitgebarsten was. "Als Miley of Camille iets aangedaan wordt dan vermoordt ik diegene gewoon!" Zei Mylou boos. Selena knikte verdrietig. Haar vrolijke bui was in een keer over. Mylou had haar tranen al weggeveegd. Een groepje vogels vloog over en Selena keek er naar. Ze hoorde een doodskreet uit een paar struiken komen. Mylou was al opgestaan en ernaartoe gerend, Selena rende haar achteraan en zag dat ze Miley in haar handen had. Ze hield haar hand geschrokken voor haar mond. Miley had een enorme wond op haar hoofd! Camille kwam jammerend aanrennen. Selena rende naar de kleine kitten en pakte haar op, het was er gevaarlijk voor kittens! Mylou had Miley al in het gras gelegd en was erbij gaan zitten. Selena ging ook in het gras zitten en zette Camille op de grond neer, ze rende gelijk naar Miley en jammerde. Selena zat naast Mylou in het gras naar haar te kijken. "Ow, Mylou!" Zei ze toen Mylou weer in tranen was uitgebarsten. Selena omhelsde haar zus. "Wat is er toch gebeurd?" Vroeg ze. Ze liet haar zus los en keek haar aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mylou

avatar

Aantal berichten : 59
Registratiedatum : 13-02-12
Woonplaats : Somewhere

Fantasy profile
Wapen:: Samoerai zwaard
Liefde:: Nope...
Leeftijd:: 15 years

BerichtOnderwerp: Re: Only with my sister and no cat?   za maa 24, 2012 10:50 pm

"Ow, Mylou!" Zei Selena. Selena omhelsde Mylou. "Wat is er toch gebeurt?" Vroeg Serena, ze liet Mylou los en keek haat aan. Mylou stopte met huilen en keek verdrietig naar Miley. "Ik zag haar dood in de struiken liggen." Stotterde Mylou Mylou keek even naar Camille, die bij Miley zat de jammeren. "Wie doet nou zo iets?" Mompelde Mylou verdrietig. "Miley is er niet meer." zei Mylou zacht. Toen hoorde Mylou een zacht miauw. Mylou keek naar Miley die haar ogen open had en een beetje met haar mond bewoog. "Miley?" fluisterde Mylou. Toen gaf Miley een doodskreet, en toen was ze dood, echt dood. Mylou was helemaal gebroken. Toen Mylou een paar uurtjes later een beetje uitgehuild was zei ze: "We gaan Miley op een mooie plek begraven." Mylou keek met waterige ogen naar het mooie heidenveld. "Wat dacht je van daar." Zei Mylou tegen haar zus. Mylou wees naar een plekje met allemaal kleurrijke bloemen. Mylou pakte Miley voorzichtig op en gaf haar een kus. "Rust in vrede, mijn lieve Miley." Fluisterde Mylou. Mylou liep naar de plek toe waar ze Miley ging begraven en groef een kuiltje in de grond en legde Miley daar in. Mylou gooide wat aarde over Miley heen en plukte wat bloemen, en legde ze bij de plek waar Miley begraven was. "Vaarwel Miley, lieve kitten, rust in vrede." Zei Mylou. Toen omhelsde ze haar zus. "We gaan naar huis, ik ben er kapot van dat Miley overleden is!" Zei Mylou. Mylou liep richting huis, toen Mylou een miauw hoorde, Mylou keek naar de plek waar het geluid vandaan kwam. een grijze kitten liep naar Mylou toe en gaf haar kopjes. "Ga maar naar je baasje." Zei Mylou vriendelijk tegen de kleine kitten. Mylou liep veder, en keek nog even achterom. de kitten achtervolgde haar. Mylou keek goed naar de kitten, het was een mager katertje. "Is dat een zwerfkat Selena?" Vroeg Mylou. Mylou keek naar de kitten en toen naar Selena

(flut, vaag en raar!)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Selena

avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 24-03-12

Fantasy profile
Wapen:: Dagger
Liefde:: No...
Leeftijd:: 15 years

BerichtOnderwerp: Re: Only with my sister and no cat?   za maa 24, 2012 11:04 pm

Selena keek afwezig naar het dode poesje die daar in het gras lag. Hoe kon het zo ver komen dat ze echt dood was? "Het dringt echt niet tot me door dat die kleine ondeugende kitten nu echt dood is." Zei ze. "We gaan Miley op een mooie plek begraven." Zei Mylou met waerige ogen. Selena knikte. "Een hele mooie plek." Zei ze nog. Mylou wees naar een plek met veel bloemen. "Ja, dat is een prachtige plek." Selena stond op en liep met Mylou naar de bloemen. Camille liep gewoon mee. "Vaarwel Miley, lieve kitten, rust in vrede." Fluisterde Mylou. Ze omhelsde Selena. Selena begon te huilen. "Ik kan het gewoon niet geloven!" Zei ze. "We gaan naar huis, ik ben er kapot van dat Miley overleden is." Zei Mylou. Selena knikte. Ze liep door totdat Mylou iets zei. "Is dat een zwerfkat Selena?" Vroeg ze. Selena draaide zich om en zag dat Camille ook bij de grijze kitten zat. "Ja! Camille zag er eerst ook zo uit!" Zei Selena stralend. "Mylou! Je hebt gewoon een zwerfkitten die jou aardig vind!" Dit was heel zeldzaam omdat de meeste zwerfkatten erg schuw waren. Hetzelfde was bij Camille gebeurd, en blijkbaar vond Camille het katertje erg aardig.

(Ook heel vaag)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Only with my sister and no cat?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Only with my sister and no cat?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Final Fantasy :: Buiten :: Open fields-
Ga naar: